Het Lasercentrum introduceert Tattoo Laseren met een snellere en veiligere manier voor tattoo verwijderen

Een tattoo is een persoonlijk keuze voor man en vrouw, echter komt het vaak door deze keuze in de loop der Jaren verandert. De tattoo vervaagt en is daardoor niet meer zo mooi als in het begin of je lichaam slankt af of wordt dikker waardoor de tattoo een andere vorm krijgt. Sinds de laser technology is het echter geen levenslange betekenis meer wat het vroeger wel had. Wie niet langer meer zijn tattoo wilt behouden kan op het Lasercentrum vertrouwen voor tattoo verwijderen.

Het Lasercentrum is dé kliniek in Nederland voor tattoo laseren. Het lasercentrum heeft de modernste laser techniek welke op dit moment beschikbaar is. Daarnaast al ruim 25 jaar koploper op dit gebied.

Wanneer je kiest of meer informatie wilt over het verwijderen van een tattoo dan is het Laser Centrum absoluut de beste partner. Laat je informeren over het process en de methode die zijn gebruiken bij het verwijderen van je tattoo. Je tattoo weglaseren op een succesvolle manier en unieke manier aangezien zij als enige in Europa gebruik maken van de 2 beste lasers. De PicoSure en de Pico Discovery.

Door het gebruik van de bovenstaande 2 lasers kan het aantal behandelingen worden verminderd wat goed is voor je lichaam, het resultaat en je portemonee.

Daarnaast bied het Lasercentrum nog andere diensten aan zoals:

  • Tattoo verwijdering
  • Haar verwijderen
  • Kalknagel laser

Je kunt het Lasercentrum vertrouwen bij het succesvol laten verwijderen van je tattoo. Bel het Lasercentrum op voor een gratis consult waarbij je direct kunt uitleggen wat voor tattoo je hebt waarna je passend advise krijgt.

Over het Lasercentrum:

Lasercentrum bestaat sinds 1994 en is een vertrouwd partner voor tattoo verwijderen. Door het gebruik van de PicoSure en Pico Discovery is het Lasercentrum de enige aanbieder in heel Europa die deze combinatie hanteert en dus de enige aanbieder met de 2 beste lasers ter wereld!

%d bloggers like this: