waterfowling rare

Gang på gang jeg sett idrettsutøvere lei av en bestemt stil av fiske eller fangst eller mister interessen for en bestemt pels, finned eller fjær steinbrudd. Jeg hadde det skje meg gjennom årene. Men aldri en gang har mitt ønske om å forfølge skeptisk rask flygende ender eller listige ivrige eyed gjess svekket i det minste, faktisk synes jeg å bli mer interessert, fascinert og inspirert til å være flytende eller unna med hver bestått uke av hver ny vannfugler jaktsesongen.

Uten tvil, en stor del av mitt pågå captivation med waterfowling stammer fra de stadig skiftende scenarioer. En uendelig tilgang på innsjøer, dammer og elver kombinert med en mengde regionale åkrene representerer tomt lerret av hver tur. Regelmessige variasjoner i vannfugler arter, skyting partnere og værforhold på hver tur gi fargetoner og nyanser av maling for portrettet. Og hver av oss blir artist, wielding forskjellige våpen, samtaler, lokkeduer og persienner som våre børster for å skape en jakt mesterverk, en utsøkt fargerikt minne til å vare livet ut.

Uavhengig av hvor mange jakter jeg likte over mange år, og i en rekke steder, er det fortsatt overraskelser. Dager når nære en fugl ble skaffet har gitt like mange minneverdige øyeblikk som utflukter når grensene ble fylt i bare minutter.

Mother Nature var bare å gi oss rettferdig advarsel på det som kommer, men når du går til sengs med barmark og våkne til flere inches av snø i oktober før tiden endringen ikke mindre, det nedslående å fuglejegere. Heldigvis, været varme, canada goose salg den hvite teppe smeltet bort og deretter vi likte en uke med Indian summer med temperaturer mer minner om sent på våren enn sen høst. Det var under denne uvanlig varm spell som mangeårige partner Buddy Horr kom fra Dedham for to dager med midtuke Gunning.

Buddy kan være plakaten gutt for fanatiker waterfowlers; gang på gang etter å ha jobbet en 12 timers dag på Buck mill, hopper han i prepacked lastebil og kjører 3 timer nord for en dag eller to av and og gås gunning før måtte rapportere tilbake til sin neste skift. Som det skjedde, Buddy midt morgen ankomst i Aroostook sammenfalt med ankomsten av flere flokker av Canada Goose og stokkand ender myldret inn et kutt kornåker bare noen få miles fra huset mitt. Å finne disse fuglene vil fly tilbake til ferskvann etter deres morgenmåltid, deretter tilbake for en sen ettermiddag snack til den samme maten tomten, bestemte vi oss for å sette opp en mottagelseskomité.

Bud trillet av for en kort power nap mens jeg ringte Beaver Pierce og Roger Shaw for å se om de kunne bli med oss. Det bare så skjedde de hver hadde siste minutt åpninger i deres travle hverdag. Jeg ganske sikker på at deres kanselleringer skjedde et sted mellom ordene ettermiddag jakt og store flokker av honkers. Med temperaturer på 60-tallet, antatt vi gjessene ikke ville fly fra sine hønsehus farvann før sent på ettermiddagen, siden de bare trengte å mate for en kort stund, takket være den milde været. under forutsetning det alltid bedre å være for tidlig enn for sent, spesielt sant når du arbeider med snurrig honkers.

Ved 02:30 hadde vi satt ut 50 hele kroppen lokkeduer, 24 bevegelses skjell og en simulert landing gås på en stang. Min tre mann blind som ser ut som en av de store runde baller av høy sett i mange område felt var på plass med en layout blind ved siden av seg, og de to lastebiler var gjemt under et tak av trær på et avgrenset felt vei. Alle av oss var svette fra å sette opp vår rigg til tross for å være i camo T-skjorter, en uvanlig situasjon for en sen oktober, men langt å foretrekke fremfor å være kald og våt.

Etter å ha klatret inn i våre skjulesteder, Beaver i oppsettet, Buddy, Roger og jeg i den falske roll av høy, vi lastet opp, forberedt samtaler og gås flagg, deretter snakket frem og tilbake. Hver gang en stund en fjern kråke samtale eller bark av en hund avbrutt våre historier, men da det ble bekreftet ikke til å nærme seg gjess, vi kom tilbake til å fortelle historier. solen begynte å falle, og det gjorde temperaturer, men at når noen fly av ender begynte å dukke opp så vi holdt varm kall og skyting på stokkender som bevingede innenfor rekkevidde.

Om en halv time senere en fjern men særpreget tut signalisert tilnærming av våre forventede steinbrudd. Beaver flagget mens Buddy og jeg ringte og siktet dem nærmere, og på ca 200 yards jeg merke til noen merkelige, skingrende svar fra flokken som gjorde lyden som vanlig honker høres. Først trodde jeg det kan være noen reell ung Canadas i gruppen, eller muligens noen snø gjess, en svært uvanlig og spennende prospekt, men når fuglene har gjort en bred krets på 100 yards, ingen hvite kropper var synlige.

Når de sirklet igjen på ca 75 yards intermitterende høy pitched squawks blandede med de dypere samtaler fra Canadas var enda mer merkbar, og jeg fant flere mindre merkelig farget fugler blant flokken. En tredje sving brakt gjessene til yttergrensen av vår hagle rekkevidde, og jeg plutselig gjenkjente merkelige arter med honkers. De var flekk magen, en stamme av hvite frontet gjess som hekker i Alaska og Grønland og vinter i British Columbia, sørlige Mexico, California og langs gulfkysten. I mer enn fire tiår med waterfowling jeg aldri sett en flekk magen i Maine, og heller ikke hadde jeg hørt om noen andre spotting en!

Når gjeng gjorde en endelig pass og sette sine vinger på 30 yards, var jeg ved siden av meg med vantro, men sammenhengende nok til å hyle Ta Leaping for min fot og kaste våren toppen av høyballen blind åpen, jeg shouldered min over og under Weatherby Athena 12 gauge,canada goose salg plukket en Speck og sparken. Som den hvite frontet gås brettet, jeg fant en annen en, prøver å holde min oppstemthet i sjakk, og snublet på avtrekkeren på nytt. Som min andre gås cartwheeled til bakken, Roger sparket fra ved siden av meg og laget en lang, skryt lengde skutt på en annen flekk magen av sin egen.

Når Gunsmoke ryddet, i tillegg til våre sjeldne trio av Flekker, Buddy og Beaver hver sto for en stor Canada Goose. Vi har samlet våre gjess og alle beundret de vakre fargene på flekk magen og at alt vi kunne snakke om for resten av jakten. Du kan si det var en masse i hvordan og hvorfor de endte opp i Nord Maine! Personlig, jeg fengslet og takknemlig for å ha vært en del av en slik unik jakten.

To dager senere var jeg ute og om speidingen for gjess når en annen merkelig scenario inntraff. En venn hadde rapportert spotting gjess på en liten innsjø i nærheten av der han var å sette en felle linje, så jeg kjørte over til å sjekke ut ting for meg selv. Tunge skog omgir hele vassdraget med unntak av en åpen plass i hver ende hvor gården felt veier broach fjæra, og selv disse plassene er innhyllet av høye senger av siv og cattails.

Lenge siden jeg har lært på den harde måten at du aldri speide tomhendt fordi det sikkert den tiden det være en rapphøne i henhold til et nærliggende epletre eller vannfugler nær nok til å skyte. Parkering lastebilen hundre yards unna jeg stille klatret ut forlater døren stå på gløtt, droppet et par skjell inn i min stabel fat dobbel og stjålent gikk langs vannkanten. Sakte arbeider på min måte å åpne løypa, var jeg glad for å se en vegg av siv fem fot høy skjule min tilnærming, så jeg bøyde meg og krøp nærmere, nøye plassere hvert trinn og lytte forhåpentligvis for sladder gjess.

Da jeg nådde bankside barrikaden av Tules, høyt gress og børster jeg hørte ikke en lyd, så jeg sakte sto og kikket over toppen av barrieren av vegetasjon. Ikke en fugl var i sikte i denne enden av dammen, men da jeg sto der og stirret jeg merke riffles i vannet utover øyet høyt gjerde av siv. Til min overraskelse noen sekunder senere en smaragdgrønn hode dukket opp, og deretter den mannlige stokkand kroppen fulgte da han padlet bort fra meg.

Anda hadde vært så nær land den høye vegetasjonen hadde gjemt oss fra hverandre, og vollen av siv fortsatt hindret meg fra et klart bilde. Da jeg prøvde å gå opp på et høyt hummock av torv Hammer oppdaget bevegelse og jiggen var opp. Snadder vilt fuglen hoppet mot himmelen, og det var hans fall, for hadde han oppholdt seg i nærheten av vannet jeg har hatt noen skudd. Når jeg sparket Green ramlet, og deretter til min forbauselse at luften var full av flagrende vinger som mer enn et dusin ender hoppet fra sivet. En spesielt fanget mitt øye, en kvinnelig tre anda jeg trodde, og jeg slo det ned med min andre fat.

Da jeg kom tilbake til bilen, kledde hip vadefugler og retraced mine skritt til innsjøen, hadde utbredt vinder fløt min par ender tilbake langs cattails for enkel gjenfinning. Min andre var ingen tre duck. Det viste seg å være en Snadderand, en annen sjelden besøkende til Crown of Maine. Også kalt en grå and, en venn hadde skutt en flere år siden, og jeg har hørt om et par andre heldige gunners bagging en Snadderand i løpet av de siste 10 årene, og nå var jeg heldig en. For en uke jeg hadde.

Min siste enestående innsats i uken skjedde neste dag under en morgen gås jakten. Med alle de våpen eide jeg i løpet av årene, aldri en gang hadde jeg besatt en side ved side hagle. For et par år jeg holdt mitt øye ut for en Browning dobbel, en spesifikk modell som ikke hadde blitt gjort i mange år, og til slutt en måned siden jeg ligger en i nær perfekt stand. Det ærverdige gamle side ved side 12 gauge var eldre enn meg, og i sannhet sannsynligvis i bedre form, men det hadde sikkert vært bedre ivaretatt.

Shunning dårlig vær og gjørmete felt, jeg ventet på akkurat rett utflukt til å ta med min nye dobbel. Ikke lenge etter daggry på en lys skarp morgen med knapt en pust vi siktet ni store Canadas over lokkeduer. Mens mine gunning buddies semi biler bjeffet, satte jeg opp i min layout blind og sparket min nye gamle Browning for første gang, slippe en heftig honker med hvert fat. For en måte å begynne et nytt partnerskap.

Stol på meg når jeg forteller deg at jeg hadde hele vannfugler sesonger passere uten en spesielt bemerkelsesverdig hendelse. Men som jeg nevnte i begynnelsen, er noen andebryst eller gås jaktet en spesiell anledning så vidt jeg bekymret;canada goose salg  imidlertid at tredje uken av oktober var en merkelig og flott uke med waterfowling.

Man dør, kone kritisk skadet i Standish crashPolice leter etter Gardiner mann som ikke klarte å returnere bilen etter testen driveMaine by transfixed av ‘Wessie , en 10 fots python velig på loosePresque Isle kvinne arrestert etter å krasje bilen på jeg 95 i SmyrnaMan i kritisk tilstand etter at han treffer elg på vei hjem fra Skowhegan fairNew Maine Basketball Hall of Fame klassen representerer generasjons shiftMaine sin Boyington mister avgjørelse i MMA main event i RussiaHusson kjører tilbake på posten innstilling tempo at laget satser på NCAA tourneyTheriault Homecoming Ved Oxford 250Four sponsorer slippe Ryan Lochte etter Rio hendelse

banner